Vippe extension

Vippe exstension er vår spesialitet

Vi er glade for å ha fornøyde kunder slik som Karoline Berget og «Fotballfrue» Caroline som nylig var på besøk

Med vippe-extensions legges enkle hår med forskjellig lengde, tykkelse og fylde på de naturlige øyevippene. Vippene er syntetiske og er laget av fiber og polyester tråd-lignende materialer. De festes på egne vipper og ikke på hud, så det er liten fare for allergiske reaksjoner.

Vippe-extensions gir lengde, tykkelse og fylde til naturlige øyevipper. Hver enkelt vippe blir forlenget med individuelle øyevipper for å lage en fyldigere, lengre og mer naturlige vippe.

Vippene kommer i ulike lengder, farger tykkelser og former. Man kan sove, dusje og bade som vanlig.

De skiller seg fra de gammeldagse punkt og remse vippene, er at disse vippene blir satt på en og en på den originale vippen. Limet som brukes for å feste vippene er kirurgisk-grade.

Prosedyren for å feste extensions tar i gjennomsnitt en og en halv til to timer for et komplett nytt sett med vippe-extension.

Det varierer hvor mange vipper som kan settes på etter hvor mange vipper man i utgangspunktet har. I snitt kan vi anslå om lag 80-90 vipper per øye. De settes opp på egne vipper og ikke på hud.

Vippe-extensions kan vare fra to uker til to måneder, avhengig av syklus av hårvekst. Folk flest velger sorte vipper, vi har også vipper i brun, rød, grønn og lilla. Mink vipper er tilgjengelig, men på grunn av etiske grunner, velger vi å holde oss til de syntetiske, vippene. Vippe extensions har eksistert siden slutten av 1990-tallet, og oppsto i Asia.

Vippe exstension brukes av fashion modeller og kjendiser i Hollywood. Men siden tidlig på 2000-tallet, har mange salonger tilbudt denne tjenesten. Falske øyevipper strimler eller små grupper av falske øyevipper, anses ikke å være «Vippe Extensions.»

Individuelle vippe-extension blir ofte referert til som «naturlig lash extensions, eyelashexstention, vippe exstension» og ser langt mer naturlig ut, varer lenger og kreve høyere priser enn remser med vipper.

Håret vokser ut og slik som resten på vår kropp, faller de naturlig av, og dermed faller den falske vippen med det.

Vanligvis kan kun autoriserte hudpleiere, kosmetologer, eller sykepleiere lovlig og forsvarlig utføre denne tjenesten på klienter.

Prisene er som regel avhengig av hvor lenge terapautene har praktisert, og hvilken erfaring de har. Trude J. Simensen har jobbet med dette siden 2005, da det kom til Norge, og Daiana Grosu siden 2007, så vi har mye erfaring med hva som er bra av produkter.

Det anbefales å forhøre seg med tidligere kunder og referanser før man tar en slik behandling. Dessverre er det her slik som i andre bransjer, at ufaglærte gjør behandling, og da dessverre kan gjøre en del feil, slik at man kan bli skremt.

Prisen vår for et nytt sett er 2000,- Etter hvert trenger man påfyll. De fleste kommer i snitt hver 3-4 uke. Da er prisen 390,- pr 30 min. Så avhenger det hvor lang tid man bruker. Prosessen gjentas inntil alle øyevippene er dekket.

Teknikken varierer fra terapeut til terapeut og innebærer å feste en syntetisk øyenvippe til en individuell øyenvippe på klienten. Vippe-extensions dyppes i et lim spesielt laget på vippe exstension, og festes til de naturlige øyevippene. Prosessen gjentas inntil alle øyevippene er dekket.

Det beste med å sette på vippe extensions er at mann ser ut like bra på kvelden som på morgenen uten noe sminke på. samtidig slipper mann å stresse med å måtte bygge opp vippene med lag etter lag med maskara og derfor sparer veldig mye tid.

Det er dessverre slik med alderen, at man får hår på steder man ikke ønsker, blir tynnere i håret, da også på vippene. Det er svært mange, som hadde flotte fyldige vipper da de var yngre, og nå etter å ha fått vippe exstension, sier de har fått øynene tilbake.

Det er også veldig fint for de som er litt skjelven på hendene, og ikke klarer å påføre maskara. Noen har også problemer med å kunne ta på maskara pga synet, så helt topp for de og.

Dessverre er det slik at vi må ha hår for å få festet vippene, men det er fler, som kommer etter cellegift, og får vipper, så lenge det er noen hår å feste de i.

Helt fantastisk for bruder, da kan de gråte så mye de vil under vielsen uten noe rennende maskara.

Per i dag så er 90 % av kundene våre «vippekunder», det sier litt om suksessen den behandlingen har fått.

Med vippe extensions får mann et sjarmerende blikk som passer perfekt for kvinner som er opptatte med familie og jobb men er også opptatte av å se bra ut.

Etter å ha jobbet med vippe exstension i 6 år, har vi endelig laget vårt eget merke på vipper, slik at vi er sikre på at vi får det beste.

Vi kommer til å starte kursvirksomhet, slik vi tidligere har gjort i 2012, og ønsker alle som er autoriserte til å ta kontakt ved interesse på tlf 92520330.

Velkommen til dere alle for behandling hos oss i Beauty Norway
Dere finner oss i Dronningensgaten 15 0152,Oslo.
Bestillinger på tel 92520330.

Mvh
Trude J Simensen
Daiana Grosu